bokszak kopen

Als bokser wil je natuurlijk zoveel mogelijk trainen, niet alleen in de sportschool maar het liefst wil je thuis ook af en toe een uurtje training mee pakken. Om te trainen kun je geen beter maatje hebben als een bokszak, hang de zak op in de slaapkamer of een andere kamer en je kunt er jaren tegenaan. De zak is nooit ziek, heeft nooit pijntjes en heeft altijd zin in een goede training. Met een bokszak kopen ben je ook verzekerd, dat je altijd kunt trainen wanneer je wilt. Natuurlijk kun je niet zomaar iedere zak kopen, maar zijn er wel een aantal punten om op te letten bij aankoop. 

Verschillende lengtes bokszakken

Een van de belangrijkste punten bij een bokszak kopen is de vraag hoe hang je een bokszak op, in de webshop van olbsports.nl zijn er verschillende materialen om je bokszak te bevestigen. De zak is tevens verkrijgbaar in lengtes die ook verschillen, afhankelijk van wat je er precies mee wilt doen kies je de lengte van de zak. Wil je trappen en slaan, dan is het aan te raden een bokszak van minimaal 150 cm op te hangen. Houd er wel rekening mee dat de bokszak ook een ketting heeft van 30 cm lengte, dit in verband met de hoogte van het plafond bij je thuis.

bokszak kopen

Ruim assortiment aan bokszakken

Wil je een bokszak kopen dan kun je in de webshop een geschikte bokszak vinden, of je nu een zak zoekt van 1 meter of van 180 cm je vindt het bij olbsports.nl. Voor het ophangen van de zak aan een houten balk, maak je eenvoudig gebruik van een schommelhaak. Voor een beugel aan de muur zit in je in de webshop ook goed, een plafondplaat zorgt dat je bokszak altijd stevig aan het plafond hangt tijdens het trainen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *