game feest

Wil je een kinderfeestje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag organiseren, dan is het handig als je voor een gezond uitje of feestje kiest. Zo kan je denken aan een leuk teamspel, wat ervoor zorgt dat iedereen in beweging blijft en in actie komt. Maar welk spel moet je kiezen en hoe zorg je ervoor dat het echt een gezond dagje wordt? Wij vertellen jou hier meer over!

Hoe een gezond uitje leuk kan zijn

Een gezond uitje hoeft niet persé saai te zijn. Je kan natuurlijk kiezen om met z’n allen gezond te picknicken, met alleen maar groenten en fruit, te wandelen, te fitnessen of een fietstocht te houden, maar het is leuker om iets te kiezen wat zowel voor de kinderen als de volwassenen leuk is. Ook wil je graag iets organiseren wat voor een onvergetelijke dag zorgt. Daarom is lasergamen de ideale oplossing. Zo speel je het in meerdere teams en kan het met een grote groep. Ook is het al geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en kan het in meerdere soorten spellen gespeeld worden. Tijdens het lasergamen leer je om goed samen te werken met je team en zal het je ook een boost geven, aangezien er veel spanning in het spel zit. Je kan het beste een lasergame set huren, aangezien je dan zelf de locatie en het tijdstip kan bepalen, de grootte van de groep en het eten en drinken. Je hebt dus veel meer vrijheid en het scheelt qua prijs ook nog eens. Na het lasergamen kan je ook nog eens kiezen om gezond en lekker te eten of te picknicken, waardoor het een gezond feestje is. Iedereen zal namelijk dorst en honger hebben na het lasergamen.

Hoe lasergamen werkt

Als je hebt besloten om lasergamen als game feest te organiseren is het ook handig om te weten hoe het werkt. Als je een lasergame set huurt krijg je er het aantal gewenste laserguns, diploma’s voor elke deelnemer en versier attributen (zoals camouflage sets) bij. Je regelt vervolgens een locatie, wat zowel binnen als buiten kan zijn en in het licht als donker. In het donker zal iets meer spanning opbouwen en dus een grotere adrenalinekick geven. Mensen zien hierdoor minder goed wanneer ze afgeschoten worden, wat het spanningsniveau verhoogt. Door de adrenalinekick zal iedereen alles geven om te winnen. Je kan zelf bepalen hoelang een ronde duurt, waardoor er ook van team gewisseld kan worden. Er kunnen maximaal 4 teams gemaakt worden, waarbij er niet vals gespeeld kan worden. De laserguns kunnen namelijk over een anti cheat functie beschikken, waardoor je niet meer van teamkleur kan wisselen als je geraakt bent. Bovendien doet de lasergun geen pijn, aangezien het met een onschadelijke en onzichtbare straal werkt en tijdens de game kan je zelf de munitie kiezen. Ook heeft iedereen 4 levensbalken met 3 levens. Als deze allemaal op zijn ben je uitgeschakeld en degene die uiteindelijk de meeste punten heeft, heeft gewonnen.

Waar regel je het?

Een anti cheat lasergame set kan je voordelig bij lasergamesethuren.nl huren. Je kan hier al vanaf 6 laserguns huren en zoveel als je maar wilt. Ook kan je een lasergame set voor meerdere dagen huren. Verder zorgen wij voor een goede service en betaal je enkel de verzendkosten, dus geen retourkosten. Neem dus snel een kijkje op in onze webshop!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *